TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1. Johdanto
2. Henkilötiedot, jotka keräämme
3. Miksi keräämme henkilötietojasi: tarkoitukset
4. Lakipäätökset prosessoinnille
5. Alaikäisten henkilötiedot
6. Evästeet
7. Google analytics
8. Kuinka kauan säilytämme tietosi
9. Kuinka turvaamme tietosi
10. Missä henkilötietojasi käsitellään
11. Kuka pääsee käsiksi tietoihisi
12. Muutokset käytäntöömme
13. Kuinka voit käyttää oikeuksiasi?
14. Vastustus- ja valitusoikeus
15. Yhteystiedot


1. Johdanto

Tietosuojasi turvaaminen on XD Connetslle tärkeää. Tietosuojailmoituksessa on kuvattu, kuinka henkilötietojasi käsitellään.
Käytämme henkilötietojasi vain Tietosuojailmoituksessa ilmoitettuun tarkoitukseen emmekä mihinkään muuhun tarkoitukseen, ellei henkilötietojesi muunlainen käsittely vastaa sitä tarkoitusta, mihin nämä tiedot alunperin kerättiin.

2. Henkilötiedot, jotka keräämme

Keräämme henkilötietoja sivustomme www.xdconnects.com kautta, kun otat yhteyttä meihin ja/tai kun lähetämme sinulle uutiskirjeemme.
Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää henkilöllisyytesi tunnistamiseen. Keräämme seuraavia tietoja sinusta seuraavalla tavalla:
• Jos luot tilin sivustollamme, pyydämme sinua syöttämään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi niin, että voit myöhemmin kirjautua sisään ja käyttää palvelujamme. Pyydämme sinua ilmoittamaan laskutustietosi ja toimitusosoitteesi niin, ettei sinun tarvitse syöttää näitä uudelleen seuraavan tilauksesi yhteydessä.
• Kun teet sivustomme kautta tilauksen, pyydämme sinua syöttämään nimesi, osoitteesi, muut yhteystietosi ja laskutustiedot, jotta voimme käsitellä tilauksen ja toimittaa sinulle tilaamasi tuotteen.
• Jos kirjoitat arvostelun, pyydämme sinua ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi. Näin voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen.
• Jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme chat-toiminnon kautta, täyttämällä verkkolomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia, pyydämme sinua ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata kysymykseesi.
• Jos haluat tilata uutiskirjeemme, pyydämme sinua ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää uutiskirjeen sinulle.
• Vieraillessasi sivustollamme keräämme tietoja vierailustasi ja kohdista, joita näpäytät sivustolla. Näin voimme näyttää sinulle tuotteitamme ja tehdä vierailustasi persoonallisemman. Tämä koskee tietokoneesi IP-osoitetta, käyttäjätunnustasi, haun ajankohtaa ja muita tietoja, joita selaimesi meille lähettää.
• Keräämme teknisiä tietoja sivustojemme käyttäjistä analysoidaksemme ja parantaaksemme palvelujamme. Tähän kuuluvat tilastollisten tietojen arviointi ja analyysi sekä käyttäjätilastojen luominen. Evästeitä käyttämällä käytämme teknisiä tietoja.

3. Miksi keräämme henkilötietojasi: tarkoitukse
t

Käsittelemme henkilötietojasi vain yllä kuvattuihin tarkoituksiin.
Pyydämme suostumustasi ennen henkilötietojesi käyttämistä muuhun tarkoitukseen, ellei henkilötietojesi muunlainen käsittely vastaa sitä tarkoitusta, mihin nämä tiedot alunperin kerättiin. Jos haluamme käsitellä henkilötietojasi muissa tarkoituksissa, ilmoitamme sinulle asiasta etukäteen. Saatamme jakaa henkilötietojasi viranomaisten tai muiden kolmansien osapuolten kanssa, esimerkiksi silloin, kun laki edellyttää tätä.
Emme käytä henkilötietojasi tehdäksemme pelkästään automaattiseen käsittelyyn pohjautuvia päätöksiä, mukaan lukien profilointi.

4. Lakipäätökset prosessoinnille


Sopimus
Lähettäessäsi tilauksen solmit kanssamme sopimuksen. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemme sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja laskutustietosi.

Oikeutetut edut
Saatamme käsitellä tietojasi, jos henkilötietojesi käsittelyyn on tietyt oikeudelliset edut, mikäli sinun etusi tietojen käsittelemättä jättämiseen eivät ole suuremmat.
Markkinointikampanjoiden optimointi, sivustomme yksilöllistäminen ja kysymyksiisi vastaaminen on osa tavallisia liiketoimiamme. Lisäksi haluamme pitää sinut ajan tasalla tuotteistamme uutiskirjeiden kautta, mikä myös kuuluu tavallisiin liiketoimiimme. XD Connects pyrkii tekemään sivustostaan hyvin toimivan ja sivustolla vierailijoiden toiveiden mukaan räätälöidyn.
Kun teet ensimmäistä kertaa tilauksen www.xdconnects.com -sivuston kautta, pyydämme sinua luomaan käyttäjätilin. Tämä vastaa oikeutettuja etujamme nopeuttaen tilausprosessia. Sinun on täytettävä henkilötietosi vain kerran.

Sinulla on oikeus vastustaa näitä käsittelytoimenpiteitä. Jos vastustat toimenpiteitä, ota yhteyttä meihin. Voit saavuttaa meidät sähköpostitse osoitteessa: info@xdconnects.nl tai puhelimitse: +31 (0) 70 319 99 00. Tässä tapauksessa keskeytämme henkilötietojesi käsittelyn, ellei käsittelyyn ole oikeutettuja syitä, jotka ovat painavampia kuin sinun syysi käsittelyn lopettamiseen. Jos pyydät meitä keskeyttämään käsittelyn, et pysty hyödyntämään palvelujamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Lupa
Tietyissä tapauksissa pyydämme sinulta lupaa henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä koskee seuraavia prosesseja:
• Ennen kuin luot tilin sivustollamme
• Ennen kuin lähetämme sinulle uutiskirjeen

Sinulla on oikeus perua antamasi lupa koska tahansa. Tällaisessa tapauksessa henkilötietosi poistetaan.
Voit perua antamasi luvan seuraavasti:
• Lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@xdconnects.nl.
• Puhelimitse: +31 70 319 99 00.
• Uutiskirje: jokaisessa uutiskirjeessä on linkki, jota näpäyttämällä voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.

5. Alaikäisten henkilötiedot

Käsittelemme alaikäisten henkilötietoja vain, jos siihen on saatu lupa vanhemmalta, huoltajalta tai lailliselta edustajalta.

6. Evästeet

Käytämme niin kutsuttuja ”evästeitä”. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneelle tai muuhun laitteeseen, kuten tablettiin tai puhelimeen, vierailijan katsoessa tai käyttäessä sivustoamme. Koska osa evästeistä voidaan yhdistää henkilökohtaisiin preferensseihin, ne katsotaan kuuluvaksi henkilötietoihin. XD Connects käyttää evästeitä seuraavissa tarkoituksissa:
• Jotta verkkosivusto toimisi asianmukaisesti tai paremmin, esim. vierailijoiden tunnistamisessa ja näin paremman palvelun tarjoamisessa.
• Sivuston liikenteen analyysiin, jonka tavoitteena on mahdollisten parannusten tunnistaminen.
• Vierailijan sivustojen käyttökäyttäytymisen tallentamiseen niin, että voimme tarjota paremmin kohdistettuja tarjouksia.
Voit päättää itse, hyväksytkö evästeiden käytön vai kiellätkö sen. Suurin osa Internet-selaimista on asetettu hyväksymään evästeet automaattisesti (oletusasetus). Voit kuitenkin muuttaa selaimesi asetuksia estääksesi tämän. Internet-selaimesi Ohje-toiminto näyttää, kuinka voit estää evästeiden käytön. Jos estät evästeiden käytön, tietyt sivustojen osat eivät toimi optimaalisesti tai eivät ole lainkaan käytettävissä. Voit myös muuttaa asetuksia niin, että saat ilmoituksen ennen kuin eväste tallennetaan. Emme säilytä ainutkertaisia henkilötietoja. Siksi evästeemme eivät sisällä mitään sellaisia tietoja, jotka voidaan yhdistää yksilöihin. Käsittelemme evästeiden avulla kerättyjä tietoja luottamuksellisesti.

7. Google analytics

Käytämme Google analytics -palvelua kerätäksemme tilastotietoja sivustomme käytöstä. Tämän avulla pyrimme luomaan kohdistettuja markkinointikampanjoita.

8. Kuinka kauan säilytämme tietosi

Emme säilytä tietojasi kauempaa kuin mitä tarkoitus, jonka vuoksi käsittelemme tietojasi, edellyttää.
• Uutiskirje: nimesi ja yhteystietosi säilytetään niin kauan kuin haluat vastaanottaa uutiskirjeemme.
• Kysymyksiisi vastaaminen: nimesi ja yhteystietosi säilytetään korkeintaan 1 vuoden ajan. Poikkeuksena tästä on tilanne, jossa tietojen säilyttämiseen on muita (lain edellyttämiä) syitä.
• Tuotteidemme toimitus: säilytämme tietosi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tuotteen toimittamiseksi, maksun saamiseksi ja muita hallinnollisia tehtäviä varten. Emme säilytä laskutusta varten kerättyjä tietoja yli kahta vuotta, ellei tietojen säilyttämiseen ole muita (lain edellyttämiä) syitä.
• Tekniset syyt, kuten sivuston optimointi: tekniset tiedot tallennetaan mahdollisuuksien mukaan nimettömässä muodossa, ja niitä käytetään tarpeen mukaan sivuston optimoimiseksi. Enimmäissäilytysaika on kuusi kuukautta.
• Tutkimukset: säilytämme näitä tietoja vain niin kauan kuin palvelujemme laadunvalvonta edellyttää.

9. Kuinka turvaamme tietosi

Olemme ryhtyneet teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi laittomilta prosesseilta tai katoamiselta.
Turvatoimenpiteet, joihin olemme ryhtyneet, sisältävät seuraavat toimenpiteet, mutta niitä ei ole rajoitettu näihin:
• Kaikkien meidän palveluksessamme työskentelevien henkilöiden on sitouduttava käsittelemään henkilötietojasi luottamuksellisesti.
• Takaamme, että kolmannet osapuolet, joilla on pääsy henkilötietoihisi, noudattavat asettamiamme, turvallisuutta koskevia määräyksiä. Olemme solmineet sopimuksen näiden kolmansien osapuolten kanssa tietojesi suojaamiseksi.
• Teemme tietosi mahdollisuuksien mukaan nimettömiksi ja salaamme henkilötietosi.
• Olemme luoneet turvallisen varmuuskopioympäristön, jotta voimme palauttaa henkilötiedot fyysisten tai teknisten ongelmien sattuessa.
• Testaamme ja arvioimme määritetyt toimenpiteet säännöllisesti.

Emme pysty täysin ehkäisemään kolmannen osapuolen pääsyä tietoihisi emmekä tietojesi katoamista, mikäli turvatoimenpiteissämme tapahtuu odottamaton katkos. Olemme kuitenkin ryhtyneet asianmukaisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, etteivät valtuuttamattomat henkilöt pääse käsiksi henkilötietoihisi.

10. Missä henkilötietojasi käsitellään


Henkilötietojesi käsittely tapahtuu Euroopan unionin alueella. Henkilötietojasi ei käsitellä muissa maissa eikä niitä lähetetä muihin maihin.

11. Kuka pääsee käsiksi tietoihisi

Emme luovuta henkilötietoasi kolmansille osapuolille lukuun ottamatta alla kuvattuja osapuolia tai mikäli sinä olet antanut luvan tietojen luovuttamiseen.
Työskentelemme seuraavien ulkopuolisten tahojen kanssa, joilla on pääsy henkilötietoihisi:

• Taloushallintomme ylläpito ERP-järjestelmämme kautta (Microsoft Dynamics).
• Copernica, suoraa sähköpostiviestintää varten.
• Salesforce, tilastotietotarkoituksissa.

Olemme solmineet tietojesi suojaamiseksi käsittelysopimuksen niiden osapuolten kanssa, jotka käsittelevät henkilötietojasi.
Pidätämme oikeudet henkilötietojesi jakamiseen kolmansille osapuolille, jos laki edellyttää tätä tai jos se on välttämätöntä sinun, meidän tai kolmansien osapuolten etujen suojaamiseksi.

12. Muutokset käytäntöömme


Tietosuojailmoitusta saatetaan muuttaa, jos tuotteisiimme, palveluihimme tai tietosuojalainsäädäntöön tulee muutoksia. Julkaisemme kaikki muutokset tällä sivustolla. Jos tekemämme muutokset ovat suuria, ilmoitamme asiasta sinulle henkilökohtaisesti esim. lähettämällä sähköpostia.

13. Kuinka voit käyttää oikeuksiasi?

Sinulla on monia oikeuksia tietosuojalainsäädännön mukaan (mukaan lukien GDPR – yleinen tietosuoja-asetus). Nämä oikeudet on kuvattu GDPR:n artikloissa 12–23 ja tähän liittyvässä lainsäädännössä. Joka tapauksessa sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen:

• Oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi
• Oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi korjaamista (oikaisu)
• Oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista
• Oikeus pyytää henkilötietojesi rajoittamista
• Jos olemme käsitelleet henkilötietojasi oikeutettujen etujemme pohjalta: oikeus vastustaa (myöhempää) henkilötietojesi käsittelyä (vastustus)
• Jos olemme käsitelleet tietojasi antamasi luvan pohjalta: oikeus pyytää henkilötietojen siirtoa (tietojen siirrettävyys)

Jos haluat saada tähän liittyvää lisätietoa tai haluat käyttää yhtä tai useampaa näistä oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@xdconnects.nl

14. Vastustus- ja valitusoikeus

Käsittelemme tiettyjä sinuun liittyviä henkilötietoja oikeutettujen etujemme perusteella. Sinulla on oikeus vastustaa koska tahansa tämän perustella tapahtuvaa henkilötietojesi käsittelyä. Tässä tapauksessa keskeytämme henkilötietojesi käsittelyn, ellei meillä ole käsittelyyn oikeutettuja syitä, jotka ovat painavampia kuin sinun syysi käsittelyn lopettamiseen.

Mitä sinun on tehtävä, jos olet eri mieltä tekemästämme päätöksestä, esimerkiksi, jos päätämme olla poistamatta henkilötietojasi? Tässä tilanteessa sinulla on seuraavat mahdollisuudet:

• Ota meihin yhteyttä: tässä tilanteessa yritämme löytää yhdessä kanssasi ratkaisun. Yhteystietomme ovat nähtävissä tämän tietosuojailmoituksen lopussa.
• Valituksen jättäminen: sinulla on oikeus jättää valitus tietosuojaviranomaiselle: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/
• Välimiesmenettelypyyntö: sinulla on oikeus pyytää tietosuojaviranomaiselta välimiesmenettelyä sinun ja meidän välillämme: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/
• Oikeudenkäynti: sinulla on oikeus kääntyä oikeustoimikelpoisen tuomioistuimen puoleen riita-asian käsittelemiseksi.

15. Yhteystiedot

Vastuu henkilötietojen käsittelystä::

XD Connects B.V.
Lange Kleiweg 6-28
2288 GK Rijkwijk
S-posti: info@xdconnects.nl
Puhelin: +31 (0)70 319 99 00